Vivo T2 vermeld op de Chinese website van het bedrijf, JD.com; Getipt voor lancering op 23 mei

Tech News


Vivo T2 is genoteerd op de online winkel van Vivo China en het e-commerceplatform JD.com voorafgaand aan de vermeende lancering op 23 mei. Twee tipsters hebben beweerd dat de smartphone van het Chinese bedrijf zijn debuut zal maken in het land. Een van hen beweert verder dat de handset een rebranded iQoo Neo 6 SE zou kunnen zijn, die eerder deze maand zijn debuut maakte in China. De Vivo T2 is waarschijnlijk de opvolger van de Vivo T1 5G die in oktober in China werd gelanceerd en in februari in India.

De Vivo T2 (of Vivo T2 5G) werd gespot op Vivo’s online winkel in China, en JD.com naast het bedrijf officiële website. De website heeft een link om vooraf te reserveren, maar als u erop klikt, krijgt u een 404-foutmelding, maar geïnteresseerde klanten kunnen deze vooraf reserveren via JD.com.

In een verwante ontwikkeling heeft de Chinese tipgever Whylab: beweerde dat de aankomende Vivo T2 een rebranded-versie zal zijn van de iQoo Neo 6 SE die eerder deze maand in China werd gelanceerd. In feite toont de afbeelding die op de Vivo-website wordt gedeeld, ook dat de telefoon schijnbaar een vergelijkbaar drievoudig camera-eiland aan de achterkant heeft als de iQoo Neo 6 SE.

Whylab beweert verder dat de Vivo T2 op 23 mei in China zal worden gelanceerd dezelfde bewering is gemaakt door een andere tipgever, Panda is Kaal (vertaald). Beiden hebben echter geen verdere informatie over de telefoon gegeven.

Vivo T2-specificaties (verwacht)

Als de Vivo T2 een rebranded-versie van de iQoo Neo 6 SE is, moet deze worden geleverd met een 6,62-inch full-HD + (1080 x 2400 pixels) AMOLED-scherm met een verversingssnelheid tot 120 Hz. De smartphone kan worden aangedreven door een octa-core Snapdragon 870 SoC, die kan worden gekoppeld aan maximaal 12 GB LPDDR5 RAM.

De Vivo T2 krijgt een drievoudige achteruitrijcamera, volgens de afbeelding op de officiële Chinese website. Het kan een 64-megapixel primaire sensor, een 8-megapixel secundaire camera en een 2-megapixel macro-shooter hebben. Aan de voorkant zou een camera van 16 megapixels kunnen zitten. Het zou een batterij van 4.700 mAh kunnen bevatten met ondersteuning voor 80 W Flash Charge.


Affiliate links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Volg voor het laatste technische nieuws en recensies Gadgets 360 op Twitter, Facebooken Google Nieuws. Voor de nieuwste video’s over gadgets en technologie, abonneer je op onze Youtube kanaal.

China’s Bitcoin-mijnactiviteit ziet grote heropleving ondanks verbod, toont gegevensSharing is caring!

Leave a Reply