Video toont prototypes van de Pixel 7-serie en vergelijkt ze met de huidige modellen

Tech NewsDe Google Pixel 7 en Pixel 7 Pro worden naar verwachting in de eerste week van oktober geïntroduceerd, mogelijk op 6 oktober. Pre-orders konden dezelfde dag nog beginnen. De twee modellen kunnen de volgende week worden uitgebracht. Er zullen verfijningen zijn aan het ontwerp in vergelijking met de Pixel 6-serie met kleine wijzigingen aan de camerabalk en andere delen van de telefoon.

Unbox-therapie (via 9to5Google) een paar Obsidian-gekleurde Pixel 7- en Pixel 7 Pro-prototypes kon bemachtigen. Hoewel dit geen winkelversies van de telefoons zijn, en de software niet is wat je uit de doos met beide telefoons zult hebben (sommige software is zelfs niet beschikbaar om uit te voeren), laat de video de verschillen en overeenkomsten zien tussen de Pixel 6-lijn en de Pixel 7-lijn.

De Pixel 7 Pro zal opnieuw een periscoop-telecamera bevatten

Nogmaals, de Pro-versie van de vlaggenschip Pixel-lijn zal een periscoop-telelens hebben die de premium-variant drie camera’s geeft (primair en ultragroothoek samen met de telelens) in vergelijking met de twee die je op het niet-Pro-model zult vinden . Net als de Pixel 6 Pro, wordt de Pixel 7 Pro geleverd met 12 GB geheugen, terwijl het niet-Pro-model is uitgerust met 8 GB RAM (hetzelfde als op de Pixel 6).

De Pixel 7 Pro heeft gepolijste randen, iets wat niet te vinden is op het niet-Pro-model. Beide apparaten ondersteunen draadloos opladen. De Pixel 7 Pro heeft niet alleen een kleinere perforator aan de voorkant in vergelijking met de Pixel 7, de duurdere eenheid zal ook dunnere randen hebben. Over randen gesproken, de Pixel 7 heeft dunnere randen dan de Pixel 6, hoewel de laatste een groter scherm heeft. De Pixel 6 is 1,72 mm breder dan zijn opvolger en weegt 10 gram meer.

De Pixel 7 Pro is 0,20 mm dunner dan de Pixel 6 Pro en de camerabobbel blijft gelijk op 11,50 mm. Het nieuwere model is 0,78 mm breder en 1 gram zwaarder dan zijn voorganger. Het gebogen scherm lijkt ook minder uitgesproken op het aankomende model.

Google zou eigenaren van de Pixel 6-serie moeten belonen door ze een enorme prijsverlaging te geven voor een aankoop van de Pixel 7-serie

Helaas zijn er een paar dingen die we nog steeds niet weten, waaronder de grootte van de batterij op de nieuwe modellen, of de vingerafdruksensor is verbeterd en of Face unlock is toegevoegd aan de Pixel 7-serie. Als de verschillen in schermresolutie hetzelfde blijven, zal het Pixel 7 Pro-scherm 1440p zijn in vergelijking met 1080p op de Pixel 7. Maar het Pro-model zal naar verwachting ook gebruikers in staat stellen de levensduur van de batterij te verlengen door het scherm on-demand terug te brengen tot 1080p.

Als eigenaar van een Pixel 6 Pro zou deze schrijver persoonlijk graag zien Google beloont degenen die het hebben overleefd door de ergste periode van de bug-gekke periode en hun Pixel 6 of Pixel 6 Pro niet hebben opgegeven voor een Samsung Galaxy S22 Ultra of een iPhone 13 Pro Max zoals velen deden.
Google, als je luistert, moet je eigenaren van de Pixel 6-serie belonen door hen gunstige inruilvoorwaarden te bieden voor een Pixel 7 of Pixel 7 Pro. Bedenk dat Google Pixel 3a-bezitters toestond om $ 300 tegoed te krijgen in een inruil voor de aankoop van de Pixel 6a. Dat betekent dat de nieuwe telefoon kostte slechts $ 149 voor deze gelukkige consumenten.

Of Google van plan is om de huidige eigenaren van de Pixel 6-serie een enorme pauze te bieden, is niet bekend, maar het zou een grote PR-coup kunnen zijn voor het bedrijf dat te maken heeft gehad met nogal wat bugs op de huidige vlaggenschipmodellen, updates die moesten worden vertraagd en klachten over de optische vingerafdruksensor onder het scherm. Het is pas nu, met de release van Android 13, dat de biometrische lezer op de twee modellen tekenen van nauwkeurigheid vertoont en de telefoon vrij snel ontgrendelt.Sharing is caring!

Leave a Reply