Samsung werkt samen met Starbucks Zuid-Korea om Galaxy S22-serie en Buds2-hoesjes in beperkte oplage te brengen

Tech News


Samsung werkt samen met Starbucks Zuid-Korea om Galaxy S22-serie en Buds2-hoesjes in beperkte oplage te brengen

Samsung Galaxy S22-serie en Buds2 werken samen met Starbucks.  Afbeeldingsbron: UniverseIce (Twitter).

Samsung Electronics en Starbucks in Zuid-Korea lanceren samen limited edition covers en cases voor de Samsung Galaxy S22-serie en Galaxy Buds2 / Buds Pro-apparaten.

Afbeeldingsbron: Starbucks Korea, Naver.

Deze accessoires zijn online verkrijgbaar via Starbucks Korea’s Naver Store en de Starbucks-app (Zuid-Korea) vanaf 28 juni om 15.00 uur KST (14.00 uur Singaporese tijd).

Volgens de voorwaarden op Officiƫle website van Starbucks Koreaheeft elke klant-ID recht op een maximum van vijf in totaal, en dit zolang de voorraad strekt.

Starbucks hoesje voor Samsung Galaxy S22 Ultra.  Bron: Naverstore.

Starbucks hoesje voor Samsung Galaxy S22.  Afbeelding: Naver Store.

Gebaseerd op het rapport van GSMArena, de hoesjes van de Galaxy S22-serie verschillen per apparaatvariant. Galaxy S22 Ultra krijgt een Starbucks-hoes met een riem (KRW60.000, ongeveer S $ 65) die is gemodelleerd naar de kassabon van de coffeeshop, terwijl de Galaxy S22+-behuizingen (KRW 55.000, ongeveer S $ 59) de riem vervangen door een Samsung-tagline . De reguliere Galaxy S22 krijgt een hoesje dat het Starbucks-logo op de achterkant plakt.

Starbucks-hoes voor Galaxy Buds2 of Galaxy Buds Pro.  Afbeelding: Naver Store.

De headset-hoesjes zijn enigszins productonafhankelijk, omdat ze compatibel zijn met zowel Galaxy Buds2- als Galaxy Buds Pro-oordopjes. De ene is een standaard uitziende koffer met de kenmerkende kleur en het logo van Starbucks (KRW39.000, ongeveer S $ 42), en de andere is gemodelleerd naar een kopje Starbucks-koffie (KRW 59.000, ongeveer S $ 64).

We hebben contact opgenomen met het lokale Samsung-team om te controleren of deze verzamelobjecten ooit naar Singapore zullen komen.

Bron: GSMArenaStarbucks (Zuid-Korea, Naver Store)Sharing is caring!

Leave a Reply