Prototypes Google Pixels 7 en 7 Pro lekken in hands-on video

Tech News


Toen Google een paar maanden geleden de Pixel 7 en 7 Pro onthulde, plaagde het er alleen foto’s van en bevestigde het dat het de tweede generatie Tensor SoC zou brengen. We hebben sindsdien een aantal livebeelden door de kieren zien glippen, maar nu krijgen we een volledig beeld van de hardware in Unbox-therapie‘s nieuwste video.

Louis deed enkele metingen van de hardware met behulp van een schuifmaat. Ter referentie: de Google Pixel 6 Pro meet 163,9 x 75,9 x 8,9 mm – de Pixel 7 Pro is ongeveer even groot, iets smaller met een breedte van 73,2 mm en slechts 0,1 mm afgeschoren. Beide Pro-telefoons hebben dezelfde dikte van 11,5 mm bij de camerabalk.

De Pixel 7 is ooit zo iets korter dan de 6 en een beetje smaller. De Pixel 6 is ter referentie 158,6 mm lang. En terwijl de Pixel 6 14,9 mm breed is, is de Pixel 7 13,2 mm.

Google Pixel 7 en Pixel 7 Pro pre-order en release data lekken

De Pixel 7 Pro lijkt minder agressief af te tappen van het edge-display en de camerabalk en het chassis hebben een gepolijste afwerking, terwijl die op de Pixel 7 meer een geanodiseerd aluminium uiterlijk heeft. We merken ook dat deze modellen niet de tweekleurige afwerking hebben zoals de Pixel 6-opstelling. Misschien is dit te wijten aan het feit dat ze prototype-hardware zijn.

Volgens eerdere geruchten zullen de Google Pixel 7 en 7 Pro vanaf 6 oktober in pre-order worden geplaatst met algemene beschikbaarheid op 13 oktober. Google heeft ja om deze datums te erkennen, dus ze kunnen veranderen.

Bron

Sharing is caring!

Leave a Reply