Phison en Cigent leveren geavanceerde cyberbeveiligingsbescherming in opslagcontrollers en firmware

Tech News


Phison Electronics Corp., een wereldleider in NAND-flash- en opslagoplossingen, en Cgent Technology, Inc., de leider in embedded cyberbeveiligingstechnologie, hebben vandaag een innovatief samenwerkingsprogramma aangekondigd met de naam Cigent Secure SSD Ready. Dit strategische partnerschap sluit geselecteerde Phison-opslagapparaten en -controllers in met de ingebouwde cyberbeveiligingsverbeteringen van Cigent – functies die de opslagpartners van Phison eenvoudig kunnen inschakelen en als optie kunnen doorverkopen aan hun wereldwijde kanaalpartners en klanten.

“We zijn enorm enthousiast over onze exclusieve samenwerking met Cigent om geselecteerde Phison-producten uit te rusten met de veiligste opslagoplossing op de markt”, zegt Sebastien Jean, CTO, Phison. “Phison OEM-partners en pc-OEM’s hebben nu een kant-en-klare oplossing die ongeëvenaarde opslaggebaseerde gegevensbeveiliging biedt in het hele opslagecosysteem/pc-toeleveringsketen.”

Bestaande op software gebaseerde beveiligingsoplossingen zijn niet effectief in het beschermen van gegevens op eindpunten of verwisselbare media. Geavanceerde tegenstanders lanceren vaak bedrijfsbrede aanvallen op één enkel eindpunt, waarbij softwaregebaseerde beveiligingen worden omzeild of uitgeschakeld. Uit een onderzoek van het Ponemon Institute bleek dat 68 procent van de organisaties wel eens een eindpuntaanval heeft gehad die met succes data of IT-infrastructuur heeft aangetast. Uit hetzelfde rapport bleek dat eindpunt-geïnitieerde aanvallen jaar op jaar met bijna 70 procent toenamen.

“Onze alliantie met Phison maakt het voor de opslagpartners van Phison gemakkelijk om gegevensbeveiliging van de volgende generatie te leveren aan klanten die behoefte hebben aan verbeterde eindpuntgegevensbescherming om gevoelige informatie te beschermen tegen de steeds geavanceerdere bedreigingen van vandaag”, zegt John Benkert, CEO van Cigent Technology, Inc. .

Phison en Cigent hebben nauw samengewerkt om beveiligingsbeschermingen rechtstreeks in het opslagapparaat in te bedden, ter bescherming tegen alle bekende aanvallen. Kritische kenmerken van de Cigent Secure SSD Ready-firmware zijn onder meer:

  • Beveiligde delen van een schijf onleesbaar en dus onzichtbaar op sectorniveau maken.
  • Sleutels die zijn afgeleid van door de gebruiker verstrekte inloggegevens, gebruiken de maximaal toegestane lengte en worden nooit in hun definitieve vorm opgeslagen.
  • Keep-Alive Heartbeat detecteert of beveiligingssoftware is uitgeschakeld en verbergt automatisch gegevens.
  • Logboeken voor beveiligde gegevenstoegang worden opgeslagen in de firmware en kunnen niet worden gewijzigd of gewist.
  • True Erase-gegevensvernietigingsverificatie zorgt voor volledige gegevensverwijdering.
  • Dual-Mode levert twee verschillende schijven op een enkele SSD met de mogelijkheid voor onafhankelijke besturingssystemen die volledig onzichtbaar zijn voor elkaar op BIOS-niveau – en creëert zo een geheime en veilige schijf waartoe kwaadwillenden geen toegang hebben of zelfs maar weten dat ze bestaan.
  • De cloudgebaseerde beheerconsole van Cigent maakt bedrijfsbrede gegevensbeveiliging, zero-trust gegevensbeveiligingscontroles en integratie met bestaande beveiligingsoplossingen mogelijk.

“Kanguru is een toonaangevende leverancier van veilige opslagoplossingen. We zijn verheugd om gebruik te maken van het Cigent Secure SSD Ready-programma om onze klanten in staat te stellen gebruik te maken van de gecombineerde bescherming van de Kanguru- en Cigent-technologiesuites om hun gegevens te beschermen tegen alle aanvallen”, aldus Nate Cote. , EVP, Kanguru.

Sharing is caring!

Leave a Reply