Leviton lanceert HomeKit-enabled Decora Smart No-Neutral Switch, Dimmer en Bridge gericht op oudere huizen

Tech News


Leviton komt vandaag uit met vijf nieuwe smart home-producten onder de Decora-lijn. De headliner van de release is een leuke manier om HomeKit-compatibele slimme verlichting naar oudere huizen te brengen met de Decora slimme niet-neutrale schakelaar, Dimmeren vereiste wifi Brug.

Leviton heeft de lancering van de nieuwe door HomeKit ondersteunde producten in a persbericht vandaag:

De nieuwste apparaten vergroten de mogelijkheden voor slimme verlichtingsregeling voor Leviton-klanten, waaronder een nieuwe niet-neutrale schakelaar en dimmer voor mensen die in oudere huizen wonen, evenals twee nieuwe 2e generatie apparaten die compatibel zijn met Amazon Alexa™, Hey Google™ en HomeKit™ /Siri® om de voorkeuren van de stemassistent van gebruikers aan te pakken en te ondersteunen.

Een van de moeilijke aspecten van het achteraf uitrusten van een ouder huis met slimme verlichting is het ontbreken van neutrale bedrading. Leviton is nieuw Geen neutrale opstelling lost dat op door een Switch, Dimmer en Anywhere Companion (schakelaar voor wandmontage) aan te bieden die werkt via een kleine Wi-Fi Bridge.

Dat betekent dat klanten hun bestaande lampen kunnen gebruiken en slimme verlichting in elk huis kunnen brengen zonder armaturen opnieuw te hoeven bedraden.

De nieuwe Geen neutrale schakelaar + brug is beschikbaar voor $ 64,98, de Dimmer + Brug is $ 69,98, met andere beschikbare bundels die inclusief een draadloze schakelaar die overal kan worden gemonteerd. Zodra u de vereiste $ 19,99 Brugde Switch wordt verkocht voor $ 44,99 en de dimmer gaat voor $ 49,99 zelfstandig.

One Decora Smart Wi-Fi Bridge ondersteunt maximaal 25 van de niet-neutrale apparaten en biedt dekking voor 2500 vierkante meter.

Decora Smart Motion Sensing Dimmer en sabotagebestendige uitgang (2e generatie)

Samen met de No-Neutral-producten heeft Leviton zijn Slimme bewegingsdetectiedimmer en Sabotagebestendige uitlaatdie beide HomeKit-ondersteuning bieden, maar wel neutrale bedrading nodig hebben.

Voor de Motion Sensing Dimmer krijg je omgevingslichtdetectie, presets voor nacht, ingebouwde lichtgids, motion snooze, evenals de optie om het te gebruiken als een bedieningsmechanisme voor andere slimme schakelaars en HomeKit-automatiseringen.

De 2e generatie Decora Smart Motion Sensing Dimmer is: nu verkrijgbaar voor $ 49,99.

Ondertussen werkt de Tamper-Resistant Outlet met belastingen tot 15A en is ideaal voor lampen, ventilatoren, vakantieverlichting, kleine apparaten en meer. Dit biedt een handig ingebouwd slim stopcontact in plaats van iets dat uit de muur steekt en het wordt geleverd met ingebouwde sabotageweerstand. Het 2e generatie model is geprijsd op $ 34,99.

FTC: we gebruiken auto-affiliate links die inkomsten genereren. Meer.


Bekijk 9to5Mac op YouTube voor meer Apple-nieuws:

Sharing is caring!

Leave a Reply