Legacy in het VK gratis

Tech NewsBos is terug. Slechts een jaar na wat naar verwachting het laatste optreden van de detective zou zijn, brengt Bosch: Legacy het titulaire personage terug voor een nieuwe ronde. Hier leest u hoe u de show in het VK en elders kunt bekijken.

Bosch: Legacy gaat verder na de laatste serie Bosch en herenigt ons met de gepensioneerde rechercheur Moordzaken – fantastisch gespeeld door Titus Welliver – terwijl hij een nieuw leven begint als privédetective. Madison Lintz keert ook terug als Bosch’ dochter Maddie.

Amazon heeft het releaseschema voor Bosch: Legacy gewijzigd, dus lees verder voor alle details over hoe je de show gratis kunt streamen.

Hoe Bosch: Legacy gratis te bekijken

De volgende iteratie van de Bosch-serie gaat weg van zijn huis op Prime Video, maar het gaat niet ver.

Bosch: Legacy is beschikbaar om te streamen op Amazon Freevee. Voorheen IMDBtv genoemd, dit is een gratis en door advertenties ondersteunde laag binnen Prime Video met veel films en tv-programma’s.

Verhuizen naar Freevee betekent dat deze nieuwe Bosch-show gratis te bekijken is, zolang je maar een paar advertenties kunt verdragen.

Als je een Amazon Fire TV Stick hebt, zou de Freevee-app zichtbaar moeten zijn op het startscherm van het apparaat – of je kunt gewoon zoeken naar Bosch: Legacy. Elders is het Freevee-kanaal te vinden in de Prime Video-app, dus het is overal beschikbaar waar u die app vindt, zoals smart-tv’s en op internet.

Wanneer komen er nieuwe afleveringen van Bosch: Legacy?

Terwijl alle eerdere series van Bosch zijn gedaald met alle afleveringen die beschikbaar zijn om meteen te binge, is het deze keer een beetje anders. Op de releasedag (6 mei) zal Freevee vier afleveringen uitbrengen, met elke vrijdag erna nog twee afleveringen.

De serie zal uit 10 afleveringen bestaan, waarvan de laatste twee op 27 mei verschijnen.

Is Bosch: Legacy beschikbaar in 4K HDR?

Helaas lijkt het er niet op dat Bosch: Legacy beschikbaar zal zijn in 4K of HDR, een schande aangezien alle vorige series van de show beschikbaar zijn om in dat formaat te streamen via Prime Video. Hopelijk ondersteunt Freevee in de toekomst 4K en HDR.

Bosch: Legacy-aanhanger

Weet je niet zeker of Bosch: Legacy jouw ding is? Zie hieronder voor een snelle blik op de show.

Wat betreft de verhaallijn van de show, vat Freevee het eerste seizoen samen door te zeggen: “Harry Bosch begint aan het volgende hoofdstuk van zijn carrière en merkt dat hij als privédetective werkt met zijn voormalige vijand, Honey “Money” Chandler. De show volgt het traject van een agent van politieacademie naar straat, terwijl Bosch’ dochter, Maddie, zich bij de politie voegt.”

Sharing is caring!

Leave a Reply