GM’s ‘EV Live’ online showroom is hier om uw meest prangende EV-vragen te beantwoorden

Tech News


Het is een tijdje geleden dat EV’s hun reputatie van nieuwsgierigheid hebben verloren en een reguliere vervoerstechnologie zijn geworden, maar ze zijn nog steeds niet alomtegenwoordig genoeg om het grote publiek echt comfortabel te maken met de grillen van hun dagelijks gebruik. Kortom, EV’s zijn het glimmende nieuwe speelgoed en mensen hebben nog steeds vragen. GM is hier om ze te beantwoorden. Het bedrijf kondigde maandag aan dat het een online showroom/studio opent, genaamd EV Live, waar Q&A-sessies met het grote publiek zullen plaatsvinden over elektrificatie, de ins en outs van EV-bezit en het Ultium 360-laadnetwerk van GM en het aanbod van elektrische voertuigen.

Met de gratis service kan iedereen in de VS, ouder dan 18 jaar, met een internetverbinding contact opnemen met een van GM’s EV-contactpersonen om “vragen over EV in realtime te beantwoorden en virtuele rondleidingen door de EV Live-studio te geven.” Die studio zal mockups bevatten van GM’s thuis- en openbare opladers, de batterijtechnologie van het bedrijf en natuurlijk GM EV’s. De liaisons zullen kunnen spreken over een breed scala aan onderwerpen – van de techniek en chemie die in de batterijen gaat tot het uitleggen van het installatieproces van de thuislader en het selecteren van een gecertificeerde leverancier – maar verwacht niet dat de antwoorden alomvattend zullen zijn .

“Als iemand een vraag heeft over een Tesla-batterijpakket, weet ik zeker dat ze veel middelen binnen handbereik hebben gehad”, zei Hoss Hassani, vice-president van GM van EV Ecosystem, tijdens een persconferentie op vrijdag. “We willen met mensen praten over EV-overwegingen in het algemeen waar de mogelijkheid zich voordoet om specifiek over het GM-voordeel te praten.”

“We zijn niet op zoek naar onze EV-specialisten om redactioneel commentaar te geven, of een politieke discussie aan te gaan over federaal beleid, of staatsbeleid, of iets dergelijks”, voegde hij eraan toe. De showroom is voornamelijk gericht op elektrische auto’s, vrachtwagens en SUV’s, maar Hassani liet doorschemeren dat e-bikes, elektrische ATV’s en andere offroad elektrische transporten uiteindelijk ook onderwerp van discussie zouden kunnen worden.

GM verwacht dat zowel potentiële EV-kopers als recente kopers waarde zullen vinden in deze service. “Als je iemand bent die een EV bezit, als je veel wegreed en je realiseerde – zoals velen van ons doen – ‘oh schiet, ik heb een hele reeks vragen waarop ik geen antwoord heb gekregen’, dit is een geweldige plek om te komen om te begrijpen hoe je het meeste kunt halen uit wat je al rijdt”, merkte een GM-vertegenwoordiger op tijdens het gesprek.

Bezoekers kunnen een live één-op-één tour plannen met een contactpersoon – on-demand live groepsrondleidingen en vooraf opgenomen walkthroughs komen later dit jaar – en vragen stellen via spraak- of tekstchat. Maar voordat je je rotzooi voor de camera opruimt, weet dat de liaisons zich niet zullen houden.

“Het personeel is bevoegd”, zei Hassani. “Als ze ontdekken dat een gesprek gewoon in een verkeerde richting gaat, of dat iemand hen ongepast behandelt… nou, het is heel gemakkelijk om het gesprek te verbreken.” De studio is geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot middernacht ET, vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur ET en zaterdag tot zondag van 11.00 tot 19.00 uur ET.

Alle door Engadget aanbevolen producten zijn geselecteerd door onze redactie, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

Sharing is caring!

Leave a Reply