Dell’s MacBook Pro-rivaal (de Dell XPS 13) is vandaag $ 200 korting

Tech News


Een Dell XPS 13 Touch-laptop staat open.

Als u op zoek bent naar korting op een geweldige nieuwe laptop en de MacBook Pro uw budget te boven gaat, heeft Dell momenteel een aantal geweldige kortingen. Een van de beste Dell-laptopdeals is op de Dell XPS 13 Touch-laptop, de meest draagbare van zijn populaire XPS-laptopreeks. Hoewel het doorgaans $ 1.049 kost, kun je vandaag de Dell XPS 13 krijgen voor slechts $ 850, een besparing van $ 200. Gratis verzending de volgende dag is inbegrepen, dus klik nu naar Dell om korting te krijgen en morgen snel aan de slag te gaan met uw nieuwe Dell-laptop.

Waarom u de Dell XPS 13 . zou moeten kopen

Een persoon die de Dell XPS 13 Touch-laptop gebruikt.

De Dell XPS-laptopreeks omvat verschillende schermformaten, waardoor het een extreem populaire laptopoptie is. De Dell XPS 13 is het meest compacte en draagbare model van de XPS-reeks, omdat het een 13-inch scherm heeft. Het scherm van dit model heeft ook touchscreen-mogelijkheden, waardoor het een unieke laptopoptie is voor creatievelingen of iedereen die op zoek is naar de kracht van een laptop in combinatie met de functionaliteit van een tablet. Het scherm is ook een high-definition scherm en klokt in met een verversingssnelheid van 60 Hz, waardoor het een geweldige laptop is voor binge-watchers, en ook iets voor gamers om te overwegen. De randen zijn kleiner dan ooit op elk model XPS-laptop, waardoor het 13,3-inch scherm in een 11-inch vormfactor past. Dit zorgt voor nog meer draagbaarheid en gemak voor computergebruikers die hun werk graag onderweg doen.

Zoals alle beste laptops, biedt de Dell XPS 13 Touch veel prestaties, vooral voor een laptop die aan de kleine kant is. Zoals gespecificeerd voor deze deal, heeft het een quad-core Intel i5-processor, Intel Iris Xe-graphics, 8 GB systeem-RAM en een snelle 256 GB solid-state drive. Als u graag de draagbaarheid van een laptop wilt hebben, maar toch aan uw bureau wilt werken, kan de Dell XPS 13 twee externe 4K-schermen pushen, zodat u uw schermruimte eenvoudig kunt uitbreiden. Een vingerafdruklezer, een lange batterijduur en een modern ontwerp ronden de topfuncties van de Dell XPS 13-laptop af.

Meer laptopdeals die u vandaag kunt kopen

Een MacBook Air uit 2021 zit gedeeltelijk open en zijn kleurrijke scherm verlicht in het donker.

Hoewel de Dell XPS 13 Touch een beetje een koopje is voor zijn huidige prijs, zijn er veel geweldige laptop deals die nu plaatsvinden. Deze geweldige laptopdeals omvatten:

  • Microsoft Surface Laptop Go —
  • Dell G15-gaminglaptop — $ 686, was $ 1.019
  • Apple MacBook Air — $ 899, was $ 999

En als je misschien de touchscreen-functies van de Dell XPS 13 Touch leuk vindt, maar een nog kleinere vormfactor wilt, zijn er veel geweldige tabletdeals die het ontdekken waard zijn.

Aanbevelingen van de redactie


Sharing is caring!

Leave a Reply