Beste USB-microfoons voor PS4 en PS5 in 2022

Tech News


De steeds toenemende populariteit van streaming gaat gepaard met veel concurrentie. Je hebt een geweldige persoonlijkheid nodig om jezelf te onderscheiden, maar je hebt ook betrouwbare apparatuur nodig. Middelmatige microfoons zijn een trefzekere manier om kijkers snel te verliezen. Probeer in plaats daarvan enkele van de beste PS4 USB-microfoons om je game te verbeteren, die geluid van topkwaliteit bieden zonder de bank te verslaan. Onze keuze van het personeel gaat naar de USB-microfoon van Blue Yeti vanwege de hoogwaardige audio en verschillende opnamepatronen. Toch zijn er verschillende betrouwbare keuzes op deze lijst voor elk budget die je kristalhelder geluid geven bij het streamen vanaf je PS4 of PS5.

De beste USB-microfoons voor al uw streamingbehoeften

Ik ben Blue, da ba dee, da ba – “DIE!!!!!!”

Als je een groep streamers vraagt ​​welke microfoon ze gebruiken, hoor je waarschijnlijk Blue Yeti X of Blue Snowball. Deze staan ​​niet voor niets bovenaan de lijst met beste PS4 USB-microfoons: ze werken goed, ze zijn betaalbaar en ze zijn handig voor het opnemen van veel meer dan alleen het streamen van commentaar. U krijgt dus gemakkelijk waar voor uw geld en nog wat door er een op te halen.

U hoeft echter niet per se meer geld uit te geven voor een ander product. Als het aanbod van Blue je niet helemaal past, zijn er andere opties om uit te kiezen die aan je behoeften voldoen, zoals de Audio-Technica ATR2500. Het bedrijf is gespecialiseerd in audio- en geluidsapparatuur en heeft jarenlange ervaring in het maken van de best mogelijke producten.

En als je op zoek bent naar iets dat speciaal is ontworpen met gamestreaming in gedachten, dan is de Razer Seiren X iets voor jou. Razer is een merknaam in de gamewereld die consequent kwaliteitsproducten uitbrengt. Je kunt er zeker van zijn dat het bedrijf dit heeft uitgeprobeerd met echte streamers om feedback te verzamelen voordat het op de markt wordt gebracht.

Als u uw streaming-setup nog meer wilt opvullen, zijn er tal van andere items die u zou moeten overwegen. Als je eenmaal je microfoon hebt gevonden, wil je investeren in een van de beste PS5-headsets om je installatie compleet te maken. Als je vanaf een bureau gaat streamen, wil je misschien zelfs afzien van een tv en in plaats daarvan kiezen voor een van de beste PS5-monitoren bij het spelen van games.Sharing is caring!

Leave a Reply