Apple TV+ is er om te blijven op het Magenta Max-abonnement van T-Mobile

Tech News


biedt die met een ander voordeel. Vanaf 31 augustus wordt dit bij het plan gevoegd. De koerier bood gebruikers op bepaalde abonnementen eerder een jaar toegang. Dit is echter een doorlopende actie. T-Mobile zegt klanten kunnen Apple TV+ zonder extra kosten streamen zolang ze een Magenta Max-abonnee blijven.

T-Mobile heeft al een aantal jaren met bepaalde plannen. Magenta Max-leden krijgen ook een jaar Paramount+, samen met YouTube TV en Philo-kortingen. Ondertussen krijgen Magenta-abonnees zes maanden Apple TV+.

Voortdurende toegang tot Apple TV+ is een behoorlijke bonus, aangezien er tegenwoordig nogal wat de moeite van het bekijken waard is op het platform. Naast andere originele shows en films, kun je dit jaar streamen awards magneet en het boeiende . Apple heeft ook sport aan de service toegevoegd, MLB Friday Night Baseball-games. Major League Soccer-wedstrijden zullen beschikbaar zijn op het platform.

Alle door Engadget aanbevolen producten zijn geselecteerd door onze redactie, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

Sharing is caring!

Leave a Reply