Apple Mixed Reality-headset is mogelijk opnieuw vertraagd

Tech NewsKuo noemt de recente COVID-19-lockdowns in Shanghai als de belangrijkste oorzaak van de vermeende vertraging. Deze maatregelen hebben invloed gehad op de productiemogelijkheden van veel leveranciers, ook die van Apple die nodig is om die headset te maken. Dus in tegenstelling tot de “consensus” van marktanalisten, is de eerste “Apple View” -headset misschien niet klaar voor een lancering in het eerste kwartaal van 2023.

Wat in plaats daarvan waarschijnlijk zal gebeuren, is dat Apple het bestaan ​​van de headset in januari 2023 formeel zal aankondigen, met dev-kits die binnen een maand na het evenement volgen. Kuo voorspelt dat pre-orders in het tweede kwartaal zullen beginnen en dat de headset zelf beschikbaar zal zijn voor directe aankoop net voordat WWDC volgend jaar begint. Al deze zijn echter gebaseerd op een tijdlijn waarin de Engineering Verification Test (EVT) binnen de komende drie of vier maanden begint.

Verwacht tot die tijd niet dat Apple hints geeft over het bestaan ​​van de headset, behalve misschien hier en daar een paar teasers. Mogelijk zijn er pas begin volgend jaar softwaretools beschikbaar voor ontwikkelaars om te voorkomen dat er details uitlekken. Naast het gebruikelijke perfectionisme van Apple, neemt het alle voorzorgsmaatregelen om te voorkomen dat er informatie over de concurrentie wordt gelekt naar zijn rivalen, met name Meta, dat het grootste belang heeft op dit gebied.

Sharing is caring!

Leave a Reply